Ole evenrud gud med oss. Halden Arbeiderblad 2019-01-26

Ole evenrud gud med oss Rating: 6,7/10 1103 reviews

Gud Med Oss Mp3 [5.29 MB]

ole evenrud gud med oss

Og så lager man en norsk tekst til Ian Hunters «Irene Wilde», og kommer opp med «Ann-Helen». Ole er en kar som omfavner Facebook og Internett, og han ser muligheter til å nå ut til folk med musikk gjennom de digitale kanalene. Vi spilte for tusener av mennesker hver kveld, men vi klarte faen ikke å få ut plata da heller. Magnus Uggla er ikke noen stor sanger, og det vi driver med handler ikke om det. Så groupies var det ikke mye av. Da jeg så Jahn Teigen få 0 poeng i 1978 tenkte jeg at det kunne jeg også gjøre.

Next

Chords for Ole (I'Dole) Evenrud

ole evenrud gud med oss

. Du vil at folk skal oppleve noe, og det synes jeg er gøy. Yes er ikke mitt felt, men jeg kjent jo også til The Buggles. Jeg jobba jo som Idol-dommer noen år senere, og jeg hadde ikke gått videre til Oslo med den, ler Ole. Den ville vi gjøre, for det låt litt moderne. «Ayatollah» kunne jo vært Magnus Uggla, på mange måter.

Next

Chords for Ole (I'Dole) Evenrud

ole evenrud gud med oss

Nok en liten avsporing, men vi finner igjen veien tilbake til 1983. Vi følte at den var uforløst, og samtidig skulle vi nå ut på et nytt marked, der den ikke var brukt. Samtidig var han veldig flink. Vi ble også para med mye amerikanske låtskrivere. Da sa han «Skal du la de idiotene få rett, skal du la dem vinne? Det var Steinar Fjeld som kjente produsent Mike Vernon, som igjen kjente Andy Scott.


Next

Halden Arbeiderblad

ole evenrud gud med oss

Han spilte i alle band som var, og prøvde å bli popstjerne over alt, men det skjedde aldri. «Gud med oss», tekst: Ole Evenrud: Vers 1: Det er sent når jeg kommer, inn fra riksvei 21 Det er lys over haugen, og jeg ser fredriksten Takk til krigeren i våpenet som mot svenskene sloss For den byen som jeg elsker, ååh gud med oss Vers 2: Selv om verden er liten, så er lengselen stor Til den vakreste byen, som finnes på vår jord Vil ikke leve i oslo, i særp eller moss Men i byen som jeg elsker, ååh gud med oss Stikk: Våre forfedre bygde, stablet sten opp på sten Nå plassert i det trygge, i fra fredriksten For dem brant heller byen, enn at den kom for fall Bare husk hva som hendte, ned i fredrikshald 3. Han forteller med glød og entusiasme, og når vi nærmer oss slutten av syttitallet er han fremme ved tanken om å starte band selv, og orkesterets navn blir The Brats. Samarbeidet med Singsaas fortsetter når det er tid for «One Size Fits All», som skal bli Oles siste plate som artist på mer enn et kvart århundre. Jeg produserte også a-ha da jeg var med på «Minor Earth Major Sky». Når jeg skriver til meg selv kan jeg skrive historier, og det er så mye mer givende.

Next

Ikke Gud, bare Ole Evenrud

ole evenrud gud med oss

Det som til slutt drar Evenrud tilbake til gamlelandet er at kompis Petter Singsaas igjen tar kontakt, og kommer med et jobbtilbud. Trond begynte å spille gitar da han var 12 år, og han var virkelig flink. Han skjønte uansett at det lukta penger, så han klemte seg inn, og insisterte på at han hadde vært med og skrevet den. Plata solgte også bra i Norge, og vi turnerte her. Jeg var mye i Stockholm, og da bodde jeg hos Peo Thyrén og Freddie Hansson. Det var da jeg ble kjent med gutta, og vi ble fort gode venner. De solgte jo til gull i Japan.

Next

Amazon Music

ole evenrud gud med oss

Bandet, plateselskapet, managementet, og alt mista jeg på en gang. Evenrud og Holter har igjen skrevet låter, og på et tidspunkt kommer også Bruce Turgon inn. Hvis folk sier at det jeg gjorde da eller da var dårlig, så sier jeg bare at jeg var ikke bedre på den tiden. Det kommer veldig fort, og så forsvinner det veldig fort. Ole ler godt av dette i dag, og poengterer at han ikke på noen måte er bitter. Da var «Sayonara» helt fantastisk.

Next

2015

ole evenrud gud med oss

Jeg ville også være sånn da jeg skulle produsere, for han var inkluderende, og motiverende. Vi var ikke et danseband, men vi arva likevel på en måte tradisjonen etter blant andre Septimus. Men det er alltid morsommere å bli populær enn upopulær. Det funka ikke, for det var over. I slutten av april returnerer han også til scena med et fullt Evenrud-show, når han inntar Brygga Kultursal i Halden for ei reise gjennom hele sin karriere.

Next

Gud Med Oss Mp3 [5.29 MB]

ole evenrud gud med oss

Det hjalp som faen også, det altså. Sørli med følge sa takk for seg etter den kommersielle nedturen med «Popaganda! Det har vært ei lang reise fra russetilværelsen i 1981 til New York sju år senere. Som nevnt var også Trond Holter med for fullt igjen, og nå begynte han og Evenrud å skrive låter sammen. Vi fikk da ikke lov til å snakke norsk med hverandre, og det var kleint. Sistnevnte fikk virkelig vist seg frem på seksstrengeren på «One Size Fits All», men han spiller altså bass også.


Next